Deur-tot-deur-service

De deur-tot-deur-service houdt in dat de koerier zowel de ophaling als de levering op het in het contract vermelde adres uitvoert.

Zoals je weet, betekent dit niet dat de koerier verplicht is om met de trap naar de vijfde verdieping te gaan zonder lift om het pakket te halen. Denk er dus aan om de goederen op een toegankelijke plaats achter te laten en zo het afhalen gemakkelijker te maken.

Bijna alle services die PackLink aanbiedt zijn van deur tot deur, maar er zijn uitzonderingen. Klik hier :)